Toerist

Even samenvatten: in de grootste stad  van Vlaanderen rijdt een man van vreemde origine aan hoge snelheid door een wandelstraat één dag na een gelijkaardige aanslag in London. De politiediensten, militairen en het speciaal interventieteam van Antwerpen grijpen in en op sociale media gaat meteen allerlei informatie rond.

Volgens de progressieve pers mag een burgemeester op zulk moment niét communiceren.

De communicatie van de burgemeester is heel kort en bedoeld om de burgers gerust te stellen. Het is de enige manier om eventuele valse geruchten op sociale media te ontkrachten en bezorgdheid bij de Antwerpenaren weg te nemen. De veiligheidsdiensten hebben namelijk alles onder controle. De Wever kondigt aan dat er een grotere ontplooiing komt van politie en veiligheidsdiensten op drukke plaatsen.Goed gedaan zou ik zeggen.

De dader in kwestie wordt snel gevat en blijkt in bezit van een riot gun, steekwapens, een jerrycan en een camouflagepak. Hij is dronken en gedrogeerd (iets wat terroristen doen om moed te verzamelen voor ze zichzelf de dood injagen).

Ook vandaag wijst alles op een klunzige poging om een aanslag te plegen. Dit had heel anders kunnen aflopen zonder de alertheid van de (door progressieven betwiste aanwezigheid van) militairen en veiligheidsdiensten.

De progressieve vleugel schiet in een kramp en bestempelt de dader als een “dronken toerist”. Bart De Wever wordt politiek opportunisme verweten terwijl hij gewoon zijn plicht deed als burgemeester om de bevolking te informeren aan de hand van de informatie die hij op dat moment had.

Schermafbeelding 2017-03-24 om 10.55.33

Laat ons eens aan de Antwerpenaren vragen of de burgemeester deze feiten goed heeft aangepakt? We komen het sowieso te weten bij de gemeenteraadsverkiezingen.

Inmiddels werd de dader aangehouden voor “poging tot terroristische moord”.

Schermafbeelding 2017-03-24 om 12.32.23.png

Tot verontwaardiging van de progressieve pers waar de sympathie naar de dader neigt.

Schermafbeelding 2017-03-24 om 12.36.26

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: